Tervetuloa mukaan vierailulle Valtiokonttoriin torstaina 16.5. klo 16.00 –17.00, Hakaniemen sillan lähettyvillä osoitteessa Sörnäisten rantatie 13. Tilaisuus on avoin Euroklubin jäsenille.

Mitä tekee Helsingin Hakaniemessä sijaitseva Valtiovarainministeriön hallinnon alainen Valtiokonttori (Statskontoret / State Treasury)? Euroklubi ry:n. järjestämässä keskustelutilaisuudessa Valtiokonttorin apulaisjohtajat Anu Sammallahti ja Mika Arola, sekä viestintäasiantuntija Suvi Asikainen kertovat klubilaisille Valtiokonttorin tehtävistä, toiminnasta ja tulevaisuudesta. Aiheena on Valtiokonttorin toiminta ja rooli niin suomalaisesta kuin kansainvälisestä, EU-näkökulmasta mm. valtion lainanotosta ja velanhallintaan liittyen.

Huom! Kuvallinen henkilötodistus tulee olla mukana. Mukaan vierailulle kannattaa ottaa myös repullinen hyvää mieltä ja kysymyksiä.

Lisätietoja tilaisuudesta ja ilmoittautumiset suoraan Euroklubin hallituksen uudelle puheenjohtajalle Robert Eklundille osoitteeseen robert.g.eklund@gmail.com. Ilmoittautumisen yhteydessä saatte sähköpostilla vastauksena varmistusviestin.
Tilaisuuteen mahtuu 20 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.