Euroklubi järjesti vuosittaisen kevätkokouksen keskiviikkona 24.4. Helsingin kaupungintalolla apulaispormestari Pia Pakarisen johdolla. Pakarisen Helsinkiä ja kansainvälisyyttä käsittelevän puheenvuoron jälkeen pidettiin Euroklubin sääntömääräinen vuosikokous.

Vuosikokous valitsi uudeksi puheenjohtajaksi Robert Eklundin. Eklund on toiminut kaksi kautta Euroklubin hallituksen jäsenenä ja tuttu toimija yhdistyksessä. Istuva, jo toista kautta puheenjohtajana toiminut, Niilo Toivonen siirtyy hallituksen jäseneksi iloisin mielin. Hallitukseen valittiin jatkokaudelle Sonja Rosenblad, Henri Aaltonen, Tuomas Nirkkonen ja Hilkka Kemppinen.

Uuden hallituksen työ alkaa välittömästi. Suunnitteilla on perinteinen kesäterassi Musiikkitalolla, vierailu Valtionkonttoriin ja syksyllä järjestettävä 30-vuotisjuhla. Tulevista tapahtumista tulee lähiaikoina verkkosivuille lisätietoja!

-Niilo Toivonen 0504915650