Euroklubin vuosikokous pidettiin torstaina 22.3. Osuuspankin vieraana Vallilassa.

Alustus Euroklubin vuosikokouksessa

Euroklubin puheenjohtajaksi valittiin Niilo Toivonen ja hallitukseen Sonja Rosenblad, Hilkka Kemppinen, Robert Eklund, Henri Aaltonen ja Tuomas Nirkkonen.

Vuosikokouksessa hyväksyttiin toimintakertomus, tilinpäätös, toimintasuunnitelma ja talousarvio.

Järjestön pääasiallisena toimintamuotona vuonna 2018 on vierailut erilaisiin yhteiskunnallisiin kohteisiin ja eurovaalikeskusteluun osallistuminen. Suurlähetystö- ja ministeriövierailuiden lisäksi pyritään vierailemaan muissa EU-instituutioissa ja Itävallan suurlähetystössä. Syksyllä 2018 pyritään toteuttamaan vierailu eduskuntaan uuden puhemiehen, Paula Risikon, vieraaksi. Keväällä järjestetään perinteinen kesäkauden avaus Musiikkitalon terassilla ja puhujaksi pyydetään Suuren valiokunnan puheenjohtaja Arto Satosta. Vierailun kohteeksi on suunniteltu myös Euroopan kemikaalivirastoa ja Hybridikeskusta. Toteutumatta jäänyt jäsenmatka Brysseliin pyritään toteuttamaan EU-vaalikauden loppuun mennessä.