30 vuotta täyttävän Euroklubin vilkas syksy | Euroklubi – Ikkunat auki Eurooppaan

30 vuotta täyttävän Euroklubin vilkas syksy

Euroklubi täytti 30 vuotta 18.9.2019. Vuosia muistetaan 30-vuotisjuhlaseminaarilla torstaina 21.11.2019, päivälleen tasan 10 vuotta siitä kuin Euroklubi vietti 20-vuotisjuhliaan. Vuosijuhlaseminaarin tarkasta sisällöstä tiedotetaan tarkemmin tulevina viikkoina kun ohjelma varmistuu. Tilaisuus joka pidetään Eurooppasalissa tulee olemaan avoin myös muille Eurooppa-asioista kiinnostuneille. Tästä lisää kohta.

Syksy on myös kiinnostavaa aikaa Euroopan asioista kiinnostuneille sillä Suomi toimii kolmatta kertaa EU:n puheenjohtajamaana.

Sen lisäksi Euroklubi on nyt syksyllä syyskuussa ollut Eduskunnan suuren valiokunnan puheenjohtajan Satu Hassin vieraana ja kuullut tulevaisuustyöstä Sitran kierto- ja datatalousasiantuntijoilta. Lisää on tiedossa mm. lokakuun Hybridosaamiskeskukseen vierailu, sekä joulukuun esitelmätilaisuus jossa puhuu VTT Alpo Rusi.

Euroklubi on avoin uusille jäsenille- jäsenosiosta löytyy tietoa, ja tervetuloa mukaan! Mikäli olet jäsen ja haluaisit kirjoittaa blogiin tekstin niin ole yhteydessä puheenjohtajaan joka mielellään ottaa Eurooppa-aiheisia tekstejä vastaan! Mikäli sinulla on vierailu-ehdotus, niin saman kaavan mukaan.

Hyvää syksyn jatkoa!