EU-viestintää Suomen politiikan ytimestä ma 19.2.2018 klo 17 | Euroklubi – Ikkunat auki Eurooppaan

EU-viestintää Suomen politiikan ytimestä ma 19.2.2018 klo 17

EU-viestintää Suomen politiikan ytimestä -keskustelutilaisuus maanantaina 19.2.2018, klo. 17.00–18.00, Valtioneuvoston kansliassa (sisäänkäynti Aleksanterinkatu 3 H), Helsinki.

Euroklubi ry järjestää keskustelutilaisuuden Valtioneuvoston kanslian EU-asioiden viestintäpäällikkö Anne Sjöholmin kanssa maanantaina 19. helmikuuta, klo. 17.00–18.00, Valtioneuvoston kansliassa (VNK).

Tulemme keskustelemaan mm. hallitustyöstä EU-viestinnän suhteen, mitkä mahdollisuudet ja haasteet liittyvät niihin, miten tärkeitä EU-asioita voi nostaa esiin myös vaalien välissä – Suomen EU-puheenjohtajuuskausikin alkaa lähestyä (syksy 2019), joten puhumista riittää.

Anne Sjöholm vastaa tehtävässään käytännössä pääministerin EU- ja kansainvälisten asioiden viestinnän suunnittelusta, toteutuksesta ja koordinoinnista, ja on vastuussa valtioneuvoston EU-ministerivaliokunnan kokouksien tiedotuksesta ja Eurooppa-neuvostojen kokouksien viestinnästä Suomen osalta. Ennen nykyistä tehtävää hän toimi yli 20 vuotta MTV3:n uutistoiminnan palveluksessa, mm. EU-toimittajana.

Tilaisuus on avoin Euroklubin jäsenille. Ilmoittautumiset ja lisätiedot: Euroklubin hallituksen jäsen Robert Eklund, robert.g.eklund@gmail.com: sähköpostissa tulee olla nimi ja puhelinnumero. Saatte sähköpostilla vastauksena varmistusviestin. Tilaisuuteen mahtuu 20 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.