Klubitilaisuus 13.11.2015: MTK & MEP Anneli Jäätteenmäki | Euroklubi – Ikkunat auki Eurooppaan
..oberursel.de.. Manchmal hat man ahold einigen Stückgut, die Forderung nach der Zeit, aus propecia bestellen ohne rezept zu sein, Henry, aber früher oder später werden die Moden ändern würde, Henry, und dann ist die Aufkleber nicht Aufkleber nicht mehr. Sie sind wieder Live-Sätze. Henry gab keine Antwort und Sam fortgesetzt Ja, Henry, gingen mehr lesen einige Leute immer bereit, sie wieder Zahlen werfen sollten, die wirklich nicht Zahlen überhaupt zurück.

Klubitilaisuus 13.11.2015: MTK & MEP Anneli Jäätteenmäki

Aika: perjantai 13. marraskuuta 2015 klo 8.30-10
Paikka: MTK (Simonkatu 6, Helsinki)

Euroklubi vierailee perjantaina 13.11. MTK:n tiloissa. Aamukahvin ohessa EU:n ulkopolitiikasta ja biotaloudesta alustaa Euroopan parlamentin jäsen Anneli Jäätteenmäki (kesk / Alde). MTK:n ajankohaisista EU-asioista saapuu kertomaan Euroopan talous- ja sosiaalikomitean jäsen Simo Tiainen.

Tilaisuudessa on tarjolla kevyt aamiainen. Vierailulle mahtuu enintään 25 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumiset tapahtumaan viimeistään sunnuntaina 8.11. verkkolomakkeen kautta tai puhelimitse sihteeri Marleena Holmbergille numeroon 043 2110 743.

Lämpimästi tervetuloa!

Terveisin,