Jussi Pesonen: UPM:n näkemys metsäteollisuuden tulevaisuudesta | Euroklubi – Ikkunat auki Eurooppaan

Jussi Pesonen: UPM:n näkemys metsäteollisuuden tulevaisuudesta

Syyskauden ensimmäinen klubitapaaminen järjestetään tiistaina 24.8. klo 17.00–19.00 UPM:n pääkonttorissa, osoitteessa Eteläesplanadi 2.

Isäntänämme toimii toimitusjohtaja Jussi Pesonen, joka alustaa aiheesta ”UPM:n näkemys metsäteollisuuden tulevaisuudesta”. Ilmoittautumiset viimeistään 18.8. osoitteeseen ilmoittautuminen@euroklubi.fi.

1 kommentti

1. J-M kirjoitti:

Hyvä euroklubilainen,

voit kommentoida Euroklubin uusilla nettisivuilla jäsentilaisuuksia, kuvagallerioita tai blogikirjoituksia.

Kommentit listautuvat ko. artikkeleiden alapuolelle. Kommenttien seuraamisen helpottamiseksi kolme viimeisintä kommenttia on aina nähtävillä myös etusivun oikeassa palkissa.